Training in Ettringen

Tue, 11/24/2009 - 13:55 - vincent

Ettringenfoto door Remy Het afgelopen weekeinde zijn we met het voltallige arwatower team naar Ettringen geweest om te trainen. De eerste dag stond in het teken van artificeel klimmen en jumarren. We klommen door tot in het donker. De tweede dag hebben we de hele dag lekker in het zonnetje routes geklommen. De ene na de andere 7 werd geklommen. (+- 6b). Aan het einde van de dag hing er nog een touw over een 7a, toch nog maar even proberen te topropen. Mijn eerste poging was niet echt succes vol maar nadat Bas en Jorg ook een poging hadden gedaan hadden we uitgedacht hoe het dan wel moest en toen kon ik de route zonder bloks klimmen. Het was wel is waar een hele korte route maar het is toch altijd leuk als het weer lukt. Volgende keer dus maar voorklimmen.