Zondag naar Bomal

Sun, 10/18/2009 - 23:12 - vincent

bomal-002 009-calvaire-wideZondag ben ik met Bas naar Bomal geweest. Na het succes van Bas vorige week in Freyr, hij topte daar zijn eerste 7a, hadden we het gevoel dat er meer succes aan zat te komen. De temperatuur was goed om harde routes te klimmen (3 graden s' ochtends) het was alleen een beetje mistig. De route die we uitkozen heet Cherche mon Souffle Desesperement (7a). Na de route te hebben uitgewerkt met een top-rope, hadden we een paar pogingen nodig om de route te toppen.  We topten bijden dus het was weer een succesvol weekeind. Aan het einde van de middag reden we nog even naar de Tukhut want daar zou de jeugd uit onze regio verzamelen voor een paar klim dagen we hebben even gedag gezegd en reden vervolgens moe maar voldaan naar huis.