Nieuw blog met een nieuw adres

Fri, 08/21/2009 - 15:56 - vincent

head Het werd tijd om het blog te verhuizen naar een eigen web adres. Dus dat werd zoeken naar iets leuks dat ook nog aansluit bij mijn blog. Aangzien mijn blog altijd al de titel bergsport droeg werd dit het eerste adres dat ik ging onderzoeken. De meeste waren natuurlijk al vergeven maar toen kwam ik langs bergsport.nu en dat was nog vrij. Eigelijk sluit dit wel mooi aan bij mijn insteek van bergsport, zo is het namelijk ook ooit begonnen (voor mijn C1 zij ik NU moet het maar is gaan gebeuren). Zo geschiede en daarna ging het eigenlijk allemaal heel erg snel. Nu nog maar net drie jaar later zijn de Permits besteld en betaald om de Arwa Tower te gaan beklimmen en ga ik begin oktober naar Utha. Zo zie je maar soms moet je iets gewoon NU doen dan komt de rest vanzelf.