3 april dagje Freyr

Wed, 04/15/2009 - 12:26 - vincent

P1000144 Vrijdag 3 april ben ik een dagje naar Freyr geweest. Het was erg mooi weer. Het was voor mij de eerste keer buiten klimmen na alle ijsklim avonturen. Sinds ik terug ben van het ijsklimmen heb ik hard getraind in de hal en ik hoopte dan ook dat ik daar een beetje profijt van zou hebben in de rots. We zijn eerste naar Puccelles gegaan, ik heb daar een 6c+ project dat nog steeds niet gelukt is. Ik heb nu wel eindelijk de crux kunnen klimmen dus hopelijk lukt het volgende keer om alles aan elkaar te rijgen. Na deze poging was ik goed warm en zijn we naar beneden gelopen, ik wilde daar nog graag een poging wagen in 'welcome to the machine' een 7a project. Alle passen liepen aardig maar het overhangende deel van de route valt toch weer tegen ook na al het harde trainen. Ik had de video camera van meegenomen dus dit keer wat minder fotos maar wel video. Al met al was het een mooie dag en hebben we lekker geklommen.fotos